close

Contact rapid

Pentru o oferta personalizata privind montajul halelor industriale, hidro si termoizolatii, realizare balustrade din metal sau protectii grele pentru hale si depozite apelati la datele de mai jos!

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Design spectaculos si inalta siguranta

  Balustrade din metal

  Balustrade scari interioare sau exterioare si balustrade terase sau balcoane

  Design spectaculos si inalta siguranta

  Balustrade din metal

  Balustrade scari interioare sau exterioare si balustrade terase sau balcoane

  Proiectam, confecționat și montam la cererea clientilor nostri balustrade din metal de inalta siguranta si cu un aspect spectaculos. Nu de putine ori, dupa hidroizolatia teraselor,  clientii ne solicita si realizarea de balustrade metalice care sa puna in valoarea arhitectura exterioara a casei sau cladirii si, la interior, sa scoata in evidenta un design armonios si unitar.

  Realizam balustrade din metal pentru scari si balustrade metalice, pentru balcoane sau terase. Avem mana curenta care asigura un montaj de inalta calitate, fie ca vorbim de balustrade din inox sau aluminiu.

  Creativi, reusim sa imbinam utilul cu partea estetica si sa realizam balustrade metalice cu impact deosebit.

  Efectul este intotdeauna garantat!

  Proiectam, confecționat și montam – Balustrade metalice la comanda 

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.