close

Contact rapid

Pentru o oferta personalizata privind montajul halelor industriale, hidro si termoizolatii, realizare balustrade din metal sau protectii grele pentru hale si depozite apelati la datele de mai jos!

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Hale industriale metalice

  Despre noi

  Construim pentru azi, pentru maine si pentru urmatorii 100 de ani, cel putin

  Hale industriale metalice

  Despre noi

  Construim pentru azi, pentru maine si pentru urmatorii 100 de ani, cel putin

  Montam hale metalice si realizam constructii in functie de cererile si nevoile clientilor nostri. Astfel, realizam hale industriale metalice pentru o multitudine de domenii si activitati tinand cont de specificul fiecareia. Pasionati de constructii, ne aliniem mereu la ultimele descoperiri tehnologice si ultimele metode de constructie.

  Construim! Montam hale pe structura metalica si realizam hale de productie, hale de depozitare, centre comerciale, magazine, mall-uri, showroomuri, service-uri auto, ateliere si spatii de depozitare de orice marime. 

  Nu facem compromisuri. Calitatea lucrarilor noastre alaturi de o politica de preturi prietenoasa ne-au pavat drumul spre succes.

  Montaj hale industriale

  DAD TOP MONTAJ SRL din Prahova ofera servicii de montaj hale industriale oriunde in Romania. Construim hale metalice si ducem orice proiect pana la capat. Astfel, construim hale industriale, hale agricole, hale logistice sau hale de agrement. Constructiile pe structura metalica sunt atat de versatile incat putem construi orice.

  Hidroizolatii

  Protejam cladirile si realizam lucrari de hidroizolatii cu membrana PVC si mebrane bituminoase pentru:

  • acoperisuri
  • terase circulabile si necirculabile
  • acoperisuri verzi
  • pentru protectia exterioara a peretilor

  Totodata, realizam si lucrari de impermeabiliazre a fundatiilor si beciurilor. 

  Termoizolatii

  Confortul inalt si reducerea pierderilor de caldura se obtin cu un sistem termoizolant performant. Astfel, realizam termoizolatii cu vata minerala sau polistiren expandat si extrudat, in functie de natura cladirii si coeficientul termic urmarit. Lucram atat cu persoane juridice, cat si cu persoane fizice care isi doresc un grad de confort termic ridicat.

  Lucrari de finisaje

  Realizam lucrari de finisaje, confectionam balustrade din metal, inox sau aluminiu si infrumusetam cladirile cu lucrari deosebite. Realizam sisteme de umbrire adecvate fiecarui spatiu si venim cu solutii tehnice si economice personalizate.

  Pardoselile industriale sunt o provocare si o incantare in egala masura. Izolam, hidroizolam si montam pardoseli in functie de natura cladirii, de la rasini epoxidice la alte tipuri de pardoseli industriale, inclusiv pentru zone de trafic intens si greu.

  Balustrade metalice

  Montam balustrade metalice atat la interior cat si la exterior si oferim protectie inalta. Fiecare lucrare este deosebita si beneficiaza de toata atentia noastra.

  Oferim o gama larga de lucrari de constructie atat in Prahova, cat si in toata tara. 

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.