close

Contact rapid

Pentru o oferta personalizata privind montajul halelor industriale, hidro si termoizolatii, realizare balustrade din metal sau protectii grele pentru hale si depozite apelati la datele de mai jos!

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Servicii in antrepriza

  Finisaje hale industriale

  Finisaje hale industriale și clădiri de birouri - pardoseli epoxidice

  Servicii in antrepriza

  Finisaje hale industriale

  Finisaje hale industriale și clădiri de birouri - pardoseli epoxidice

  Pardoseli industriale

  Montam hale industriale si le predam clientilor nostri in conditii de exploatare. In antrepriza, realizam servicii de finisaje hale industriale si cladiri de birouri in conformitate cu dorintele si necesitatile clientilor nostri. 

  Tinem cont atat de cerintele functionale cat si de cele tehnologice si oferim clientilor nostri solutii personalizate pentru optimizarea spatiului si a investitiilor. Realizam finisajele interioare in hale industriale, acordand o atentie deosebita detaliilor. 

  Executam pardoseli industriale in conformitate cu destinatia halelor metalice. Astfel, indeplinim lucrari de pardoseli din beton elicopterizate, pardoseli epoxidice, pardoseli poliuretanice ideale pentru fiecare spatiu in parte.

   

  Iata cateva din lucrarile noastre de finisaje hale industriale și clădiri de birouri in antepriza

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.