close

Contact rapid

Pentru o oferta personalizata privind montajul halelor industriale, hidro si termoizolatii, realizare balustrade din metal sau protectii grele pentru hale si depozite apelati la datele de mai jos!

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Montam si finisam hale metalice industriale

  Montaj hale industriale

  Solutii constructive pentru orice hala metalica, adaptate la specificul activitatii

  Montam si finisam hale metalice industriale

  Montaj hale industriale

  Solutii constructive pentru orice hala metalica, adaptate la specificul activitatii

  Montaj hale de productie si depozitare

  Montam hale metalice si construim spatii de productie sau depozitare in functie de fluxul tehnologic si nevoile partenerilor nostri.

  Astfel, serviciile noastre de montaj hale metalice vin in intampinarea celor care isi doresc spatii optimizate, perfect adaptate la specificul activitatilor curente.

  Costruim hale pe structura metalica tinand cont de deschiderile necesare, de lumina naturala benefica oamenilor care lucreaza in aceste hale, de spatiile necesare pentru birouri si de toate aspectele care fac din orice proiect un succes.

  Concretizam atat hale metalice simple, cat si hale metalice de inalta complexitate. Realizam hale metalice la cheie pentru orice domeniu,  industrial sau comercial. De asemenea, colaboram si cu clienti rezidentiali si realizam constructii pe structura metalica in functie de necesitatile personale.

  Construim hale de productie si parcuri industriale la orice scara. Niciun proiect nu este prea mare sau prea mic.

  Construim hale de depozitare pe structura metalica si tinem cont de toate detaliile logistice.

  Montam hale auto pentru service-uri, reprezentante auto, showroom-uri si benzinarii.

  Montam hale metalice pentru spatii comerciale de orice anvergura: magazine, mini marketuri, hiper marketuri si mall-uri.

  Montam hale metalice pentru a realiza ateliere sau spatii de birouri, in functie de particularitatile fiecarei afaceri.

  Montam hale agricole pentru depozitarea in mediu controlat a recoltelor.

  Realizam terenuri si baze sportive pe structura metalica.

  Montajul halelor metalice industriale reprezinta unul dintre domeniile de activitate preferate, experienta relevanta fiind unul dintre atuurile noastre. Mici sau mari, simple sau complicate, halele metalice sunt versatile si pot gazdui orice tip de activitate. Montam hale industriale atat in Prahova, Bucuresti ,in judetele invecinate cat si oriunde in tara.

  Solicitati o oferta!

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.