close

Contact rapid

Pentru o oferta personalizata privind montajul halelor industriale, hidro si termoizolatii, realizare balustrade din metal sau protectii grele pentru hale si depozite apelati la datele de mai jos!

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Protejam cladirile si asiguram un climat confortabil

  Termo & Hidroizolatii

  Termoizolații și hidroizolații terase, acoperișuri, subsoluri cu materiale premium

  Protejam cladirile si asiguram un climat confortabil

  Termo & Hidroizolatii

  Termoizolații și hidroizolații terase, acoperișuri, subsoluri cu materiale premium

  Sisteme de termo-hidroizolatii pentru terase si acoperisuri

  Termoizolatii si hidroizolatii

  Realizam sisteme performante de termo-hidroizolatii pentru toate tipurile de terase si acoperisuri, atat pentru cladiri din mediul comercial si industrial cat si pentru cladiri rezidentiale. Protejam astfel cladirile de infiltratiile de apa care pun in pericol atat cladirea in sine cat si viata oamenilor care isi desfasoara activitatea sau locuiesc in ele. 

  Performanta energetica a unei cladiri poate face diferenta atat la capitolul confort cat si la capitolul „pret de vanzare al cladirii”. Certificatul energetic este obligatoriu si dovedeste performanta energetica a unei cladiri, fie ea locuinta proprie sau spatiu de natura comerciala sau industriala. Tocmai de aceea, DAD TOP MONTAJ SRL din Prahova ofera servicii profesionale de montaj termo-hidroizolatii.

  Echipa noastra este formata din experti in evaluare si masuri pentru protejare a teraselor si acoperisurilor. Respectam fiecare pas pentru a obtine o izolare termica eficienta cat si o hidroizolare performanta, indiferent de tipul de acoperis.

  Echipele care monteaza sisteme de hidroizolatii si termoizolatii sunt instruite chiar de firmele care furnizeaza materialele pentru aceste operatiuni, aceasta fiind o garantie a lucrului bine facut!

  Pentru o termoizolatie  eficienta  pe termen lung aplicam straturi de polistiren expandat,  polistiren extrudat, vata minerala sau spuma poliuretanica. Pentru o hidroizolatie de inalta calitate aplicam membrane bituminoase, hidroizolatii poliuretanice, membrane sintetice PVC sau hidroizolatii EPDM, EPO si TPO.

  Calitate garantata

  Montaj termo-hidroizolatii cu personal calificat

  Montam sisteme de termo-hidroizolatie pentru acoperisuri si terase atat circulante cat si necirculante, atat drepte cat si in panta si urmarim implementarea unor solutii durabile, cu rezistenta mecanica inalta. Oferim garantie si postgarantie pentru toate lucrarile de termo si hidroizolatie efectuate si servicii profesionale de mentenanta. 

  Termoizolații și hidroizolații terase, acoperișuri, subsoluri cu materiale premium!

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.